HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

A Nagy Star Wars-Teszt! – RÉSZEREDMÉNY-HIRDETŐ

Mindent tudsz a midi-chlorianokról, a banthákról és rodiánokról? Akkor ez a te kvízed, és még nyerhetsz is vele!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hétfőn indítottuk útjára a Redmentával közösen Nagy Star Wars-Tesztünket, amelyről szeretnénk azt gondolni, hogy extra kemény, brutál izzasztó és jóformán esélytelen száz százalékosan kitölteni! De! Az első három ember, aki ehhez a legközelebb kerül 2-2 darab hagyományos (2D) mozijegyet nyer, amelyet magára a Star Wars: Az ébredő Erőre is beválthat!

Az ötvenkérdéses kvízt eddig több mint 1200 ember próbálta meg kitölteni, de eleddig mindössze 340 ember ért a végére. A többiek idegösszeroppanást kaptak. Nagyon nehéz!Az első 100 legjobb kitöltő átlagideje 15,3 perc! A legnehezebb feladatnak:  a „Rakd párba az idézeteket és gazdáikat!” feladatot találta a közönség, ezt statisztikailag 0.2 ember tudta. A legkönnyebbnek a „Melyik szenátor a titokzatos Sith lord?” bizonyult, ezt 252 ember tudta! (Igen, ennek most utána lehet guglizni, megengedjük!) És kik jelenleg a legrátermettebb kvízkitöltők?

A harmadik helyen Zoltán áll aki 10,5 perc alatt a teszt 80 %-át töltötte ki, nem sokkal maradt le Nándor a maga 8,6 perces kitöltési idejével és 82,5%-os teljesítményével!
De nyomába sem érhetnek Balázsnak, aki 10,2 perc alatt 83,75%-ot vert az előtte lévőkre!Őrületes ez a verseny kedves hölgyeim és uraim! Ugye nem hagyják, hogy ez a három ember elcsaklizza Önök elől a kiváló tárgynyereményeket? Tegyék próbára a tudásukat, tegyék próbára az Erejüket! Az Erő legyen Önökkel! Emitt a nevezetes kvíz, melyet még december 20-ig tudnak kitölteni, hétfőn eredményt hirdetünk!

HIRDETÉS

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.