HIRDETÉS

HIRDETÉS

Sorozat

Sorozat kibeszélő: The Walking Dead 7×5 – Vélhetően utoljára láttuk smárolni a The Walking Dead főszereplőit

Maggiék újra becsekkolnak, ennek Hilltop vezetője nem is nagyon örül. Jesus bemutat egy pörgőrúgást, Carl pedig élete legkínosabb görkorizásán van túl. Spoileres kibeszélő következik!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Maggie terhesen is veri a férfiakat

Noha Negan úgy tudja – Gabrielnek köszönhetően – hogy Maggie belehalt betegségébe, az igazság az, hogy Maggie nagyon is él, és épp túl van egy nőgyógyászati vizsgálaton, az orvosa pedig azt javasolja: terhessége ideje alatt maradjon Hilltopban, bármire is legyen szüksége, ellátja őt. Sasha (aki nem csak barátnője de sorstársa is Magginek) megpróbál „férfiként” viselkedni és Maggie mellett maradni. Gregory, Hilltop tökéletesen alkalmatlan vezetője viszont annyira felbassza magát, hogy simán hajlandó is lenne Neganék kezére adni az érkezőket. Szerencsére Jesus is a lányokkal van és egy ügyes trükkel átvágja Gregoryt. Okkal vetődik fel a kérdés: Jesus vajon Glenn helyére pályázik?

Simon mondja: én vagyok Negan Hilltop, ahogy a környező települések is sarcot fizet a Megmentőknek étel formájában. Ezen már szinte meg sem lepődünk. Azon viszont már annál inkább, hogy milyen eszközökkel hozzák a lakók tudtára. Hilltopnak szüksége van a Megmentőkre, ha ne adj isten beütne a krach, legyen aki elhárítja a parát. Ennek érdekében egy lezárt autót gurítanak be a közösség főterére, melyből bömbölve szól a klasszikus zene, a kapu viszont nyitva marad, hogy a műkedvelő élőhalottak közelebbről is hallhassák a zenét. Jól mutatja, hogy Hilltop lakosai mennyire vannak felkészülve egy ilyen helyzetre: rájuk kell szólni, hogy cselekedjenek. Sasha, Jesus és Maggie viszont idejében akcióba lendül és eliminálják a bajt, utóbbi például egy traktorral. Másnap megjelenik Simon, aki még egyszer emlékezteti Greygoryt: ő itt Negan megfelelője, ne ugráljon senki feleslegesen!

7x05-go-getters-simon-and-gregory-the-walking-dead-40043365-500-352

HIRDETÉS

Carl és Enid smárolnak aztán Carl elmegy meghalniEgyes híresztelések szerint a Carlt játszó Chandler Riggs szerződése hamarosan le fog járni. Ebből már elég jó konteókat lehet gyártani azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt jó ötlet Carl részéről, hogy egyedül nekimegy Negannek. De előtte még görkorizik egy romantikusat Eniddel.

twd_705_gp_0627_0046_rt_2040

Szerencsére a pörgőrúgásbajnok Jesus is vele tart (igaz véletlenül), így az együttműködés nagy eséllyel nem fog elmaradni. Enid már egy ideje a legnagyobb kérdőjel a sorozatban, azon kívül ugyanis, hogy jön-megy és néha öntudatlanul flörtöl Carllal, nem igazán aktív résztvevője a cselekménynek. A dacos tini viszont éppen emiatt vonzó Carl számára, akivel egy közös görkorizás után végre beteljesedik egy csók. Ideje volt. Csak nehogy ez legyen az utolsó.

További konteókat és részleteket élő kibeszélő műsorunkból tudhattok meg, az alábbi videóból:

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.