HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Szavazz, melyik filmet várod leginkább 2017-ben

Ideje, hogy végre lezárjuk a 2016-os évet és előretekintsünk a jövőbe: mit tartogat az új év számunkra? 2017-ben is érdemes lesz moziba menni, ez biztos. Vajon melyik lesz az idei év legjobban várt filmje?

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Sokan szavaztatok a korábbi cikkünkben, melyik film volt 2016 legjobbja. A blockbusterek közül a Zsivány Egyes messze megelőzte a többi filmet, a szuperhős-filmek közül a Deadpool került ki győztesen tavalyról. Az animációs filmek mezőnyében magasan nyert a Zootropolis, és a young adult/gyerekfilm kategóriában A dzsungel könyvének nem akadt versenytársa. A legjobb magyar filmnek pedig A martfűi rémet ítéltétek 2016-ban.

2017-ben is lesz mit várnunk, és talán nem is lesz olyan egyértelmű, melyik film lesz a legjobb, okoz legnagyobb meglepetést, vagy pont csalódást. Az idei filmes folytatásokat nem véletlen övezheti nagy várakozás: a Szárnyas fejvadász folytatása 35 év után érkezik meg idén a mozikba, A galaxis őrzői pedig üde színfolt volt az azóta is egyre laposodó képregényfilmek között, kíváncsiak leszünk, a folytatása is el tudja-e érni ugyanezt. Természetesen nem feledkezhetünk meg a Star Wars VIII. epizódjáról sem, még ha akarnánk sem hagyná nekünk a média. A számos folytatásfilm, jó néhány reboot és adaptáció mellett azért még vár néhány eredeti film is. Nehéz lenne előre megjósolni, melyikre érdemes igazán várnunk, azonban kíváncsiak lettünk, ti mit gondoltok.

 A film, amit leginkább vársz, nem volt a listán? Írd meg nekünk kommentben!