HIRDETÉS

HIRDETÉS

Videó

Összeraktuk a legnagyobb Pókember legót

Habár a dobozra az van írva, hogy 8-tól 14 éves korig, minket ez annyira nem érdekelt hiszen legózni felnőttként is ugyanolyan szórakoztató, mint gyerekként.  Főleg, ha egy olyan építményt rakunk össze, mint a dán játékgyártó eddigi legnagyobb Pókemberes készlete, amin egy hidas csatajelenet elevenedik meg,  Pókemberrel, klónjaival és legnagyobb ellenfeleivel.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A LEGO 1958 óta gyártja a gyerekek és felnőttek milliói által imádott építójátékot, és először 2002-ben, az első Sam Raimi-féle Pókember-filmhez igazodva adtak ki olyan készleteket, amiben a hálószövő is megkapta a maga minifigura formáját.
Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, és nem kevesebb mint húsz olyan szett látott napvilágot, aminek a barátságos és közkedvelt Pókember volt a főszereplője. Ezek közül a legnagyobb a 2016-ban megjelent, 76057-es cikkszámú Spider-Man: Web Warriors Ultimate Bridge Battle névre hallgató készlet.A készlet a következőket tartalmazza:

  • 1092 elem
  • két jármű
  • hét minifigura
  • egyedi, ötletes csapdarendszer

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.