HIRDETÉS

HIRDETÉS

Film

A 10 legrandiképesebb Marvel-hölgy

Tavaly az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán már összeszedtük a legrandiképesebb mutáns csajokat. Mondjuk ki: ledobtuk a spiné-bombát és a Zinternet zabálta. Hiába no, milliónyi geek szeretne ezekkel a lányokkal legalább egy kávét meginni! Most listáztunk egyet újra!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Tavaly az X-Men: Az eljövendő múlt napjai kapcsán már összeszedtük a legrandiképesebb mutáns csajokat. Mondjuk ki: ledobtuk a spiné-bombát és a Zinternet zabálta. Hiába no, milliónyi geek szeretne ezekkel a lányokkal legalább egy kávét meginni! Most listáztunk egyet újra!

Egy korábbi cikkben már foglalkoztunk a Marvel hősnöivel, akkor azt vizsgáltuk, mi lehet az oka annak, hogy egyenlőre eléggé alulreprezentáltak a hölgyek. Mostani listánkban viszont hímsoviniszta módon szemrevételezzük őket! Természetesen csak a kulturált határokon belül!

10. Peggy Carter – Hayley Atwell

10_peggy_carter

HIRDETÉS

A Zászlóember barátnőjének legmenőbb tulajdonsága elsősorban az a kor, amelyben él: az amerikai 50-es évek. Ugyan rendelkezik egy önálló sorozattal, mégis az Amerika Kapitány 1-ben nyújtott teljesítménye miatt szeretjük leginkább, noha a sorozatban is bőszen osztja a pofonokat és a lövedékeket. Visszafogott, elegáns öltözetében, puha nemezkalapjában és a mini revolverével kőszikla marad a férfiak által dominált második világháborúban. Szerencsére a pasija éppen jégbe van fagyva ekkortájt, úgyhogy csak nyugodtan próbáljátok meghívni egy kávéra.

9. Jane Foster – Natalie Portman

"Marvel's Thor: The Dark World"..Jane Foster (Natalie Portman) ..Ph: Jay Maidment..© 2013 MVLFFLLC. TM & © 2013 Marvel. All Rights Reserved.

 

Thor csaja azért került fel a listánkra mert Natalie Portman színésznő formálhatta meg a karaktert. A szorgos, de szertelen tudóslány sajnos nem nyújt kiemelkedő vagy maradandó élményt a filmvásznon, viszont Portman kisasszonyt képesek lennénk csak önmaga miatt is órákon át bámulni, egészen addig, amíg Thor be nem verné a pofánkat a Mjölnirrel!

8. Maria Hill – Cobie Smulders

Agent-Maria-Hill-maria-hill-37022220-1280-720

Az Így jártam anyátokkal-ból ismerős Robint alakító Cobie Smulders igazi meglepetés volt a Marvel rajongók számára. Maria Hill a S.H.I.E.L.D. voltaképpeni második embere, Nick Fury közvetlen helyettese ráadásul néha még keményebben is tartja a rendet mint maga Fury. Egyelőre ugyan a filmekben nem kapott túl nagy szerepet, viszont eddigi megjelenésével is biztosította a kellő mennyiségű hosszúláb-kontentet! Ezeknek a szemeknek pedig ki tudna ellenállni?

7. Barbara Morse – Adrianne Palicki

mock2

A Marvel sorozat-univerzumában az Agents of S.H.I.E.L.D. második évadában tűnik fel, mint az egyik ügynök ex-felesége, beépített kettős ügynök és férfi szívek összetörője. Székláb, vascső, elektromos végű bot, bármivel képes padlóra küldeni ellenfeleit.

6. Lady Sif – Jaimie Alexander

Ki ne szeretne bele instant egy istennőbe? Lady Sif Thor legközelebbi barátja és vélhetően titkos hódolója, a kardok forgatásának nagy ismerője. Főleg amiatt szeretjük, mert kevés nőnek áll jól a vaspáncél és a miniszoknya egy időben. Szemrevaló vonalai kihangsúlyozása mellett hatalmas erőt áraszt magából, ráadásul nincs tiszteletreméltóbb, mint ennyi férfi mellett higgadtnak és nőiesnek maradni!

5. Gamora – Zoe Saldana

e73458b790b19bfb_sald2_xxxlarge

A galaxis őrzői harcos amazonja nem elég, hogy letöri az ember derekát, ha ügyetlenül bókol neki az ember, de alighanem Starlordnak is lenne néhány szava a kérőkhöz, akik azt hiszik, egy egyszerű táncikálással levehető a hölgy a lábáról. Zöld bőre miatt listánk igazi különlegessége, ráadásul akik gerjednek a kopasz nőkre megpróbálkozhatnak a kishúgával Nebulával is!

4. Darcy Lewis – Kat Dennings

Jane Foster aszisztense a szemüveges, kötött sapkás Darcy, egy egészen egyszerű dologgal került fel a listánkra: végtelenül cuki és olyan borzalmas humora van, hogy azon csak az igazán kőszívű emberek képtelenek nem nevetni. Thor kalapácsa Darcy interpretálásában például a következőképp hangzik: Möjj-möjj. Mentalitásában egy tinilányra ismerünk amint viszont lekerül a bő ballonkabát és a szemüveg egy egészen szívdöglesztő aktmodell istennő bújik elő a geek csajból!

3. Natasha Romanoff – Scarlett Johansson

0yn2

Nem tudom kell-e magyarázni, hogy Natasha kisasszony egyáltalán miért került fel a listára, nyilván nem, de némi magyarázattal kéne szolgáljak, hogy miért csak a harmadik helyre. Scarlett Johansson gyakorlatilag nem tud hibázni, mindegy, hogy szende szűzlányt, mesterséges intelligencia szinkront vagy drog hatására átalakuló számítógép-embert alakít MINDIG, kivétel nélkül, szívdöglesztő. Mellékesen pedig csak a Marvel univerzumban három-négyféle frizurával bizonyította be, hogy minden fajta hajkorona jól áll neki! Mellékesen aki randizni hívná, lehet, hogy jobb ha előbb Hulkot takarítja arrébb az útból…

2. Pepper Potts – Gwyneth Paltrow

RASPUTIN

Pepper Potts meglehetősen kilóg a sorból, hiszen a Vasember harmadik részéig nem igazán tapasztalhatók nála a fenti hölgyekéhez hasonló képességek. Ereje viszont ennél is nagyobb dologban rejlik, aránylag jó hatásfokkal képes kezelni Tony Starkot és a Stark Industriest. Az üzleti életben és a szerelmi életében is egy szelíden de mégis domináló alkatú nő emiatt lehet az, hogy a milliárdos playboyt is könnyű szerrel az ujja köré csavarta. Gwyneth Paltrow egyébként is egy hihetetlenül bájos nő és ez a fajta keménység ami a vásznon Potts kisasszonyként visszaköszön, csak még izgalmasabbá teszi őt!

1. Jemma Simmons – Elizabeth Henstridge

jemma-simmons-790x445

Listánk első helyzettjén valószínűleg sokan felháborodnak, viszont hadd védjem meg Simmons ügynököt. Először is: borzasztóan okos. Nála közel okosabb nőt sem ismerünk eddig a Marvel univerzumban. Másodszor az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben egy egészen izgalmas karakterfejlődésen megy keresztül, ahogy a szende tudós kislányból a H.Y.D.R.Á.-ba beépülő kettős ügynök válik. Hatalmas szíve és empatikus képességei ugyan arra kárhoztatják, hogy néha érzelmei alapján hozzon meg bizonyos döntéseket, de ha egyszer ez a nő a barátunk lesz, akkor örök életünkre számíthatunk rá. Ráadásul jelenlegi státuszát tekintetbe véve hajadon. Máskülönben… nézzetek rá! Hát lehet nem elképzelni vele egy Tudományos Múzeumban tett látogatás utáni teázást? ÖRÖKKÉ SZERETNI FOGLAK JEMMA SIMMONS!