HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

A legizgalmasabb Super Bowl előzetesek egy helyen

Magyar idő szerint ma hajnalban lezajlott a 52. Super Bowl, ami még mindig magabiztosan a legnézettebb televíziós műsor az USA-ban. Nem csoda hát, hogy ezt az alkalmat minden nagy cég igyekszik kihasználni és a műsor szüneteiben reklámozza termékeit, méghozzá rekordösszegekért. Idén egy 30 másodperces tv-spotért 5 millió dollárt kellett fizetni és ez az összeg évről évre emelkedik. Bár nem kifejezetten a filmipar szállítja a legtöbb reklámot a meccs alatt, azért akad jócskán olyan tartalom, ami számunkra is érdekes, így most összeszedtük a Super Bowl alatt futó leizgalmasabb előzeteseket.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Jurassic Wolrd: Fallen Kingdom

Nagyszerű ötletnek bizonyult az Universal Studio részéről, hogy 2015-ben felélesztették mindenki kedvenc vidámparkját: a Jurassic World jött, látott és tarolt, azonnal minden idők legjobb nyitóhétvégéjét produkálva az USA-ban, amit azóta csak a Star Wars-trilógia két új része tudott felülmúlni. Bár a film kritikai fogadtatása messze esett a nézői érdeklődéstől, ez cseppet sem befolyásolta a készítőket abban, hogy idén tovább folytassák a második dínópark történetét. Az új részben egy vulkánkitörés fenyegeti a sziget és az őshüllők életét, így Chris Pratt és Bryce Dallas Howard karaktere visszatér, hogy megmentse őket a pusztulástól.

Azt már régóta tudni lehet, hogy  Jeff Goldblum, Az elveszett világ után újra feltűnik valamilyen formában az idei folytatásban, ezt meglovagolva pedig a Jeep készített egy vicces spotot a főszereplésével.

HIRDETÉS

Avengers: Infinity War

A Marvel hőseinek eddigi legnagyobb közös kalandja áprilisban érkezik a mozikba. Decemberben már kaptunk hozzá egy hosszabb előzetest, de természetesen ők sem hagyhatták ki az alkalmat, hogy emlékeztessenek minket mindenidők legnagyobb mozis szuperhős eseményére. Thanos megérkezik a földre, hogy összegyűjtse a végtelen köveket, így az összes szuperhősnek össze kell fognia, hogy egyszer és mindenkorra megállítsák őt.

The Cloverfield Paradox

A 2008-as Cloverfield után hosszú ideig azt hittük, hogy nem fog történni semmi a franchise-zal, és bár volt róla szó, végül csak a 2016-os Cloverfield Lane 10 váratlan felbukkanása egyértelműsítette, hogy igenis terveznek a sorozattal. Még izgalmasabbá tette a dolgot, hogy az első és második résznek látszólag nem sok köze volt egymáshoz a címükön kívül, elég okot szolgáltatva arra, hogy a szériára egyfajta Cloverfield-antológiaként tekintsünk. A harmadik felvonást a stúdió eredetileg áprilisra tervezte, ehhez képest február negyedikén érkezett egy trailer, mi több azóta a Netflixen már elérhető az új rész. Kritikánk a napokban érkezik!

Solo: A Star Wars Story

A mindenkori Star Wars-rajongók alighanem sokkal jobban megszenvedték a Solo-film első traileréig tartó várakozást, mint amekkora kő most leeshetett a vállukról. A rendezőváltásoktól, a szereplők személyén át, a marketing-gépezet furcsa némaságáig bőven szolgáltatott okot arra a stúdió, hogy egyáltalán ne bízzunk ebben a filmben. Ehhez képest a Super Bowlon debütált trailer ígéretesnek tűnik. Ez talán az első olyan Star Wars-trailer például, ami nem drámai hangvételével, hanem lazaságával akar minket levenni a lábunkról. A rövid teaser szerint, hogy ő lehessen a galaxis legjobb pilótája, Han Solo elzarándokol a Birodalom akadémiájára és valószínűleg nem nagyon fog neki tetszeni, amit ott tapasztal. Valószínűleg megismerhetjük végre a Millenium Falcon adás-vételéről szóló legenda részleteit, valamint, hogy miként találkozott Chewie és Han. Már csak a színészeken és a forgatókönyvön múlik, hogy milyen lesz a mozi, mert látványban brutálisan erős!

Westwolrd 2. évad

Az HBO robotlázadós sci-fije hatalmasat ment két éve, hogy aztán legnagyobb sajnálatunkra lepihenjen. Idén tavasszal azonban érkezik a folytatás, amihez végre kaptunk egy hosszabb kedvcsinálót. Az öntudatra ébredt mesterséges intelligenciák át akarják venni az irányítást a park felett, amit a bentrekedt emberek likvidálásával kezdenek. Nagyon úgy néz ki, hogy a második évad sokkal több akciót tartogat az eddigieknél.

Expedíció

Nem a meccs alatt, de ugyancsak a hétvégén futott be  Jeff Vandermeer Déli Végek regénytrilógiáján alapuló film legújabb előzetese. Az Expedíció itthon sajnos elkerüli a mozikat és csak a Netflixen nézhetjük majd márciustól, de annyi biztos, hogy egy egyszerre gyönyörű és félelmetes sci-fit várhatunk. A készítő a nagyszerű Ex Machinát is jegyző Alex Garland, a történet szerint pedig egy kutató csoportot követhetünk nyomon, akik az X Térségbe behatolva próbálják kideríteni, mi is történt pontosan a titokzatos területtel több mint harminc évvel ezelőtt.