HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Nemzetközi képregénysztárok Magyarország szomszédságában

2019. november 23-24-én kerül megrendezésre az 5. jubileumi VIECC Vienna Comic Con a bécsi Messe Wien területén. A vadonatúj mangák, játékok, filmelőzetesek és természetesen képregények mellett, híres film- és képregénysztárok várják a látogatókat.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Készen állsz Steven Seagalra?

Egy különleges vendég is ellátogat idén a VIECC Vienna Comic Con-ra!  A több mint 40 filmben szereplő Steven Seagal lehetőséget kínál, hogy rajongói találkozzanak, kezet fogjanak, fotókat készítsenek vele, vagy autogramot kérjenek tőle. Az olyan legendás filmsikerekben szereplő akciósztár, mint a Nico, a Halálra jelölve, az Úszó erőd, vagy az Ölve vagy halva számos alkalommal mutatta meg képességeit a filmvásznon.

Nemzetközi sztárkavalkád

Idén több híresség is feltűnik majd, Sean Astin, a Gyűrűk Ura bátor Csavardi Samujának megformálója, számos ikonikus női sztár, pl. Alex Kingston, a Vészhelyzet (Dr. Elisabeth Corday), a Ki vagy, doki?, illetve A zöld íjász sztárja, vagy Stephen King híres regénye (Az) alapján készült filmből ismert Jack Dylan Grazer. De ez nem minden – az Amerikai Pitéből és a Flash – A Villám sorozatból ismert Chris Klein, valamint a képregényuniverzum titánja, Frank Miller (The Dark Knight Returns, Daredevil, Sin City, 300, Ronin alkotója) is megerősítette részvételét.

HIRDETÉS

Képregényművészek sora is megtiszteli majd a rendezvényt, jelen lesz többek között Holly Golightly, Mawil és Ulrich Schröder (Donald kacsa megalkotója).

Különféle kreációival érkezik az eseményre a cosplay szupersztár és influencer Anissa Cosplay, aki „NieR: Automata” vagy „The Witcher” néven is ismert. Youtube-videói és a Twitch közvetítései tették őt a német nyelvterület egyik leghíresebb influencerévé.

Cosplay Central

A VIECC Vienna Comic Con most először biztosít helyet egy központi területen a cosplay szerelmeseinek, ahol a látogatóknak lehetősége nyílik üdvözölni a világ legjobb cosplayereit és megnézni, hogyan keltik életre a híres játék- és képregénykaraktereket. Megmérettetés is lesz, hiszen Európa egyik legnagyobb cosplay versenyén a kézimunka minősége, a páncél és az FX kategóriákban értékelnek a bírák. A győztes 7 000 euróval lesz gazdagabb, és lehetőséget kap a chicagói C2E2 kiállításon versenyre kelni a világ minden tájáról érkező többi ReedPop Global Championship győztessel.

FABER PHOTOGRAPHY

Idén első alkalommal van lehetőség a rajongóknak különleges jegyeket venni, az Ultra VIP jegyekből csupán 50 darab áll rendelkezésre! A legexkluzívabb belépőkkel a résztvevők közös fotókat készíthetnek, aláírásokat kérhetnek és cseveghetnek a sztárokkal.

Információ, regisztráció és jegyek a rendezvény weboldalán: www.viecc.com.