HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

A nagy Drakula-kibeszélő – Roboraptor Podcast #77

Hosszú pihenő után, új formátummal folytatódik a Roboraptor Podcast! Az új adásban minden idők leghíresebb vérszívóját, Drakulát és a körülötte kialakult mítoszt beszéljük ki, mégpedig a Netflix 3 részes minisorozatának tükrében. Beszélünk a – szerintünk – legjobb, legismertebb és legelborultabb feldolgozásokról és megbeszéljük, hogyan válhatott kortalan figurává és mi teszi megunhatatlanná a gróf karakterét. Érdemes még mindig újra és újra feldolgozni a témát? Lehet-e még több, mint 120 év után is újat mutatni Drakulával kapcsolatban, és ha igen, mennyire sikerült ez Steven Moffat és Mark Gatiss korszakokon átívelő sorozatának?

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Legújabb podcast adásunkban a Netflix új Drakula-sorozatát és úgy általában a gróf körül kialakult 123 éves mítoszt beszéltük át részletesen.

A műsort meghallgathatjátok Spotify, Apple Podcast és YouTube-lejátszási listáinkon az eddigiekkel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

HIRDETÉS